Barion Pixel
By using our website, you consent to the use of cookies in accordance with the Cookie Policy.

Gift baskets and gift boxes

Wide selection of gift baskets, gift hampers and gift boxes. Choose photo printing, a greeting card with your own message and other accessories in addition to the gift box or gift basket to create a unique gift.​ You can specify the date of delivery when placing the order.

Bár az ajándékcsomag, az ajándékkosár és az ajándékbox alapvető célja ugyanaz, esztétikai és funkcionális eltéréseiket érdemes számba venni az ajándék kiválasztása előtt. 

Ajándék típus: csomag

  • Csomagolás: nálunk minden csomag elegáns papírdobozban kerül átadásra, a helykitöltő szalma pedig megóvja a beltartalmat. 
  • Kinek adjuk: széles körben alkalmazható, legyen szó barátokról, családtagokról, kollégákról vagy ügyfelekről. 

Ajándékkosár

  • Csomagolás: egy dekoratív kosárban különböző termékekkel, gyakran masnival vagy díszítéssel ellátva. A kosár lehetővé teszi az ajándékok látványos elrendezését.
  • Kinek adjuk: kitűnő választás, ha üzleti környezetben adjuk, mint például köszönetnyilvánítás ügyfeleknek vagy partnereknek. Ugyanakkor népszerű magánjellegű alkalmakra is, mint például házassági évfordulókra, vagy újszülöttek szüleinek ajándékozásakor, akár családi ajándékként.

Ajándékbox

  • Csomagolás: a gondosan kiválasztott és elrendezett termékeket egy díszdobozba helyezzük. A doboz maga prémium minőségű és az ajándékok témájához igazodik. 
  • Kinek adjuk: az ajándékboxok specifikus témák köré épülnek (pl. wellness, gourmet élmények, hobbik). Alkalmasak mind üzleti, mind magánajándékokként. Gyakran használják meghatározott alkalmakra, mint például nőnapra vagy anyák napjára, ekkor virágbox az ideális választás.

A választásnál vegye figyelembe az alkalmat, az ajándék tartalmát és a címzett elvárásait vagy ízlését is!

Top of page